ΑΡΧΕΙΟ

Εμφάνιση περισσότερων

Το υποψήφιο Κεφαλόβρυσο

Ο λαός μίλησε και το απαίτησε! Μετά τη στήλη με το μερτσιώτικο καθήκον, μας έβαλε θεματική εκλογική, το υποψήφιο Κεφαλόβρυσο. Συνεχόμενα τα ερωτήματα "ποιος θα κατέβει πρόεδρος" "ξέρετε κάποιον υποψήφιο για το χωριό", "θα κατέβει αυτός, αυτή"...

Ένα μυστήριο....

Γιατί μπορεί να βρισκόμαστε σε περίοδο προεκλογική με τα κόμματα να εφορμούν με τα προγράμματα τους με σκοπό να πείσουν τους πολίτες με φόντο το κοινοβούλιο, ωστόσο είναι αλήθεια πως πολύς κόσμος ενδιαφέρεται για τις αυτοδιοικητικές του φθινοπώρου.

Ήδη οι πρώτοι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου του τοπικού συμβουλίου της Κοινότητας, εμφανίζονται. Ειδικά στο χωριό μας-σύμφωνα με πληροφορίες μας-πιθανότατα θα διεκδικήσουν εκ νέου τη ψήφο μας δύο νέοι αξιόλογοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες, πραγματική αγάπη για τον τόπο τους, δραστήριοι και από τους πρώτους σε συλλογικές εθελοντικές δράσεις του χωριού με διάρκεια, συνέπεια και χωρίς τοξικές συμπεριφορές.

Αναφερόμαστε σε δύο πολύ αγαπητά πρόσωπα της κοινότητας. Ο Κωνσταντίνος Ντιντής και ο Δημήτρης Ρεντζιλάς σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα θέσουν υποψηφιότητα για το τοπικό συμβούλιο με αιχμές του δόρατος τους, το μεράκι, την ευγένεια και το ήθος τους καθώς και τη κομβική διάθεση τους για συνεργασία μακριά από κάθε ατομική προβολή, προσβολή και τοξικότητα. Η φρεσκάδα και η ομαδική εθελοντική τους διάθεση, αναμφίβολα, τους περιγράφει λεπτομερώς! Προτερήματα τους αποτελεί και η ενασχόληση τους με τα κοινά του χωριού σε αυτή τη θητεία, και η γνώση ζητημάτων.

Σύντομα θα ακολουθήσουν νέα και για άλλους πιθανούς υποψηφίους με την ελπίδα πως θα ακολουθήσουν και άλλοι νέοι μας, σα τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο. Φυσικά και σε αυτούς θα κάνουμε σχετική αναφορά στα όσα έχουν πράξει κατά το παρελθόν και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα θεματική, όπως κάνουμε γενικά με τα πρόσωπα του Κεφαλόβρυσου.

Το Κεφαλόβρυσο καθρεφτίζεται στο όραμα μα και στο ήθος των νέων ανθρώπων του.