ΑΡΧΕΙΟ

Εμφάνιση περισσότερων

Εκδρομή Ενορίας

Ανακοινώνεται στους ευσεβείς ενορίτες, ότι το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, η Ενορία μας θα πραγματοποιήσει προσκυνηματική εκδρομή στην ευρύτερη περιοχή του Περτουλίου. 

Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στις 9.15 το πρωί του Σαββάτου από τον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου.

Η πρώτη μας στάση θα είναι στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γκούρας, όπου και θα τελέσουμε Ιερά Παράκληση στην Παναγία μας και στην συνέχεια οι Αδελφές της Μονής θα μας πούνε λίγα λόγια για το μοναστήρι.

Εν συνεχεία θα κατέβουμε στα περτουλιώτικα λιβάδια, στο κέντρο Κερκέτειο, όπου θα απολαύσουμε τον καφέ μας μέσα στην φύση, έχοντας την ευκαιρία να θαυμάσουμε ζώα που φιλοξενούνται εκεί.

Έπειτα, θα κατέβουμε στην Ελάτη όπου και θα γευματίσουμε, έχοντας ελεύθερο χρόνο μέχρι νωρίς το απόγευμα, όποτε και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για το Κεφαλόβρυσο. 

Επρόκειτο για μια ευκαιρία για όλους τους Ενορίτες, αφού θα περάσουμε στιγμές πνευματικές και όμορφες, λαμβάνοντας την χάρη της Παναγίας μας, αλλά και δοξολογώντας Τον Τριαδικό Θεό μέσα σε ένα απείρου κάλλους φυσικό περιβάλλον.

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τον Εφημέριο του Ιερού μας Ναού, στο κάτωθι τηλεφωνικό νούμερο: 697 4371 546