ΑΡΧΕΙΟ

Εμφάνιση περισσότερων

Πρωτομαγιά στη λίμνη Γκιτζή

Το Κεφαλόβρυσο με την ιδιαίτερα φροντισμένη και καθαρή λίμνη Γκιτζή, αποτέλεσε και αυτή την Πρωτομαγιά σημείο αναφοράς τόσο για τους πολλούς επισκέπτες που εξερευνούν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της περιοχής, όσο και για τους μόνιμους κατοίκους από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή. 

Eδώ, το φυσικό περιβάλλον είναι πανέμορφο και το ενδιαφέρον μεγάλο, καθώς διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις και δράσεις στον τοπικό μας υγρότοπο με τις αμέτρητες πάπιες και τα ξεχωριστά πτηνά του, που κατοικοεδρεύουν στο μοναδικού κάλλους, νησάκι του. Επίσης και ο υποβρύχιος κόσμος του είναι πλούσιος.

Ναι, μπορεί μεγάλος όγκος να προτίμησε το υπαίθριο ψήσιμο, ωστόσο υπήρξε πλήθος κόσμου σήμερα, που κατευθύνθηκε στην λίμνη ...της Τζαμαλάια προτιμώντας τις νοστιμιές του παραλίμνιου Balcone Del Lago.

Mια πανέμορφη λίμνη με όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες για όλες τις ημέρες, με την εκθαμβωτική της όψη ιδιαίτερα όταν ο ήλιος δύει, αφού ο καμβάς του ουρανού, της χαρίζει απίθανες χρωματικές πινελιές. Άλλωστε είναι η λίμνη των μύθων.

Καλώς να ορίσετε στην μαγευτική λίμνη μας!