ΑΡΧΕΙΟ

Εμφάνιση περισσότερων

Το Κεφαλόβρυσο, πόλος έλξης

Το χωριό μας αναμφίβολα έχει τα φώτα πάνω του και σε αυτή τη λίγο ιδιαίτερη χρονική συνθήκη.

Το Γραφείο της Κοινότητας με το πρόθυμο προσωπικό πάντα προσπαθεί στην επίλυση των προβλημάτων των συγχωριανών μας.  

Η Κοινότητα σε συνεργασία με το Δήμο και τους εργαζόμενους του, προσπαθεί συνεχώς να ανταποκριθεί στη "παράδοση" του καθαρού Κεφαλόβρυσου. Οι καθαροί δρόμοι και οι πλατείες είναι ο καθρέφτης του σπιτιού μας. Οι όμορφες γειτονιές στο Κεφαλόβρυσο αντανακλούν το πνεύμα των κατοίκων. 

Η κίνηση των επιχειρήσεων με έδρα το χωριό μας είναι ολοένα αυξητική ενώ η ποιότητα υπηρεσιών και αγαθών παραμένει, παρά τις δυσκολίες των καιρών, σε υψηλά επίπεδα. Οι νέες επενδύσεις που πήραν σάρκα και οστά, με τα κατάλληλα υποστηρικτικά έργα, πλέον αποδίδουν και φέρνουν πληθώρα πρόσθετων επισκεπτών στο χωριό μας.

Αναμφισβήτητα το καμάρι του χωριού μας, το αντισηπτικό για το κορονοϊό και μεταφορικά αλλά ίσως και κυριολεκτικά, ο υγρότοπος του Κεφαλόβρυσου δεσπόζει σε κάθε δραστηριότητα, σε κάθε συζήτηση.

Το Κεφαλόβρυσο με ναυαρχίδα τη λίμνη Γκιτζή χωρίς αμφιβολία είναι το πιο κομβικό χωριό του Δήμου Τρικκαίων. Η επισκεψιμότητα του είναι στα...ουράνια ενώ αν κάποιος κάνει περιήγηση σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο θα δει ότι στα Τρίκαλα το χωριό μας με τα αξιοθέατα του είναι σε πρωτεύουσα θέση.

Το Κεφαλόβρυσο αποτελεί πόλο έλξης. Και έχουμε και συνέχεια...