ΑΡΧΕΙΟ

Εμφάνιση περισσότερων

Ανοιχτή Βιβλιοθήκη / ΔιαβάΖουμε Μαζί

To ΔιαβάΖουμε Μαζί είναι ουσιαστικά ένα πρόγραμμα πολιτισμού και διάδοσης ιδεών και γνώσης.

Μια ιδέα που στη πράξη θα λειτουργεί ως ένα μείγμα ανταλλαγής βιβλίων και δανειστικής βιβλιοθήκης.

Στo σημείo του γραφείου του Ιστότοπου, μπορείτε να πάρετε ένα βιβλίο και με μοναδική υποχρέωση να το επιστρέψετε στη κατάσταση που ήταν και με χρονικό ορίζοντα εντός 7 ημερών (ή περισσότερο κατόπιν συνεννόησης).

Στην παρούσα σελίδα του Ιστότοπου μας, υπάρχει λίστα βιβλίων (συνεχώς θα ενημερώνεται με νέα βιβλία) που διαθέτουμε καθώς και ανάλυση περιεχομένου τους και αν κάποιο σας ενδιαφέρει τότε με ένα email, μας το γνωστοποιείτε ώστε να γίνει η κράτηση και η περαιτέρω διαδικασία δανεισμού.

Η βιβλιοθήκη, στη παρούσα φάση θα λειτουργήσει πιλοτικά με ώρες επίσκεψης τις απογευματινές κάθε Σαββατοκύριακου. Σε εκείνο το διάστημα θα γίνονται οι παραλαβές ή επιστροφές των βιβλίων.

Επίσης υπάρχει σημείο στο Φαρμακείο της Κοινότητας όπου τοποθετήσαμε βιβλία που μπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε στιγμή και οποιαδήποτε ημέρα. Σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητο να αφήσετε ένα βιβλίο πριν πάρετε αυτό που θελήσετε. Ουσιαστικά για κάθε βιβλίο που φεύγει από το σημείο θα πρέπει την ίδια στιγμή να τοποθετείται ένα άλλο. Με αυτό τον τρόπο οι ιδέες, η μόρφωση και η διασκέδαση γίνεται αλυσίδα και εσύ ένα σημαντικό κομμάτι της!

Οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε αναφέρετε τη, στη Φόρμα Επικοινωνίας.

Υγ. Φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όσα βιβλία έχει διαβάσει κάποιος και δε τα χρειάζεται. Στη περίπτωση αυτή μπορεί να τα τοποθετήσει στο σημείο που αναφέραμε.
Ευχαριστούμε θερμά!