ΑΡΧΕΙΟ

Εμφάνιση περισσότερων

Προσοχή: νέα κοινοτική εφαρμογή #ΦΚΖ

Ο Ιστότοπος μας με την αμέριστη συνεργασία της Κοινότητας προχωρήσαμε σε Εφαρμογή που είναι ένα βήμα προς το μέλλον και για την καταγραφή των ζητημάτων αλλά και για την διαχείριση τους με τελικό αποδέκτη τον αρμόδιο φορέα του ζητήματος.

Προσοχή! Με την Εφαρμογή αυτή δεν λύνουμε τα προβλήματα αλλά τα καταγράφουμε και προσπαθούμε να ορίσουμε πλαίσιο με την αρμόδια Αρχή για την επίλυση τους. Ο αποστολέας της Φόρμας Καταγραφής Ζητήματος (#ΦΚΖ) θα ενημερώνεται από το Κέντρο μας για την πορεία του Ζητήματος που Κατέγραψε. Όλοι γινόμαστε κομμάτι της αλυσίδας με ένα απλό πάτημα στο κινητό μας, οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Συμμετέχουμε και γινόμαστε παράλληλα φορείς της Κοινότητας. 

Η Φόρμα Καταγραφής Ζητήματος βρίσκεται και στον λογαριασμό μας στο facebook και φυσικά στον Ιστότοπο μας όταν επιλέγεται  πλήρη προβολή ιστού, οπού εκεί ανοίγουν όλα τα app και widget.

Aκολουθεί εξήγηση της Εφαρμογής.



Πρώτο πεδίο είναι η ημερομηνία. Ορίζουμε την ημέρα που εντοπίσαμε το Ζήτημα.
Δεύτερο πεδίο, ο Δρόμος. Εδώ περιγράφουμε τον Δρόμο όπως στο παράδειγμα από κάτω, που λέμε ως περιγραφικό στοιχείο το Φαρμακείο μας.
Τρίτο πεδίο, το Ζήτημα. Εδώ γράφουμε ότι θεωρούμε ότι είναι άξιο να ενημερωθεί η Κοινότητα και να δράσει. Στο παράδειγμα γράψαμε για λακούβα. Ok προφανώς θα πρόκειται για ικανή να κάνει ζημιά.
Τέταρτο πεδίο (προαιρετικό), η Φωτογραφία. Η Εφαρμογή υποστηρίζει και οπτικό υλικό. Τόσες σέλφι παιδιά, νομίζω αυτό το έχετε ευκολάκι.
Πέμπτο πεδίο, το Email. Δηλώνετε το email σας για να σας ενημερώσουμε για το Ζήτημα που αναφέρατε.
Τελευταίο στάδιο η Αποστολή και από εκεί και πέρα κάνουμε αυτά που σας προανέφερα.


Όλοι μαζί γινόμαστε μέρος της ποιοτικής αναβάθμισης της Κοινότητας σε θεωρία και πράξη εντός των σύγχρονων τεχνολογικών δεδομένων.
Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σε οτιδήποτε αφορά την Εφαρμογή με την Φόρμα Καταγραφής Ζητήματος.