ΑΡΧΕΙΟ

Εμφάνιση περισσότερων

Μπασκετάκια

Ένα αξιόλογο έργο βρίσκεται in progress που λένε και στο χωριό μας. Η αναβάθμιση του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ είναι γεγονός! Χαράς ευαγγέλια για εμάς τους λάτρεις του ''αθλητικότερου'' και σπουδαιότερου ομαδικού σπορ (άλλες γνώμες δε μετράνε...απλά και δημοκρατικά).

Η Κοινότητα, λοιπόν, προχώρησε σε αυτό το βήμα, δίνοντας έμφαση στην διασκέδαση μικρών-μεγάλων και στον αθλητισμό παράλληλα. Γενικά έμφαση στην ποιοτική αξιοποίηση της δραστηριότητας των κατοίκων αλλά ταυτόχρονα και στην ασφάλεια των εμπλεκομένων.

Πρώτο στάδιο η περίφραξη του χώρου και έπονται οι αναβαθμίσεις σε μπασκέτες καθώς και στο δάπεδο!




Ήδη τα πρώτα ευχαριστήρια μηνύματα έρχονται καθώς γνωστός μικρός αθλούμενος, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία, μας τόνισε ότι μπορεί απρόσκοπτα να βελτιώσει το σουτ του χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος για σπασμένα τζάμια σε αυτοκίνητα και γειτονικά κτίρια γλιτώνοντας αρκετά χρήματα από το μπάτζετ των γονιών του ενώ βάσιμα πλέον μπορεί να ελπίζει σε μελλοντικά draft του nba! Extra tip ότι τα αυτοκίνητα κινούνται με κανονική ταχύτητα πλησίον του γηπέδoυ αφού μπάλες και παιδάκια μένουν εντός του πλέγματος.

Με την περάτωση των εργασιών θα ανεβάσουμε νέο οπτικό υλικό ενώ ήδη φήμες κυκλοφορούν ότι στα εγκαίνια μπορεί να παρευρίσκεται και ο Στέφανος Καρής κατά κόσμον Steph Curry αφού ίσως είναι αλήθεια ότι η οικογένεια Καρή διέμενε στη περιοχή μας, πριν φύγουν μετανάστες την μακρινή δεκαετία του 30 στο κρύο και σκοτεινό Οχάιο.

Υγ.1. Διατηρείται το χώρο καθαρό (όπως στις καινούριες κούνιες #not) και τα διχτάκια...ολόκληρα.
Υγ.2. Ευχαριστούμε την Κοινότητα για το έργο και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, (μέρες που είναι)....για το basketball. Υeeees this is why we play!